MCS, første børs til at liste TRONs SUN og Klaytns KLAY Futures Contracts

Singapore 20. september 2020 – For første gang i branchen, MCS ( MyCoinStory ), annoncerede en global kryptovalutaderivatbørs notering af SUNUSDT-futureskontrakt den 18. september 2020. Bare en dag før denne lancering var KLAYUSDT-futureskontrakten udgivet den 17. september 2020, som også var den første liste over futureskontrakter i branchen.

SUN-tokenet, der bruges i SUNUSDT-futures, er det mest fremtrædende eksperimentelle DeFi (Decentralized Finance) -projekt token af ​​TRON Foundation i disse dage. Dataene offentliggjort af TRON Foundation hævder, at 6,7 milliarder TRON blev sat i løbet af SUNs Genesis Mining-periode, der er ca. $ 191 millioner. KLAY-token i KLAYUSDT-futures er den oprindelige valuta af Klaytn-blockchain udviklet af Ground X, et datterselskab af Kakao Corporation.

Denne serie af frigivelse af futureskontrakter kaldes „Farverige Quanto“, en serie af quanto-produkter med ‚farverige‘ egenskaber og variationer

En quanto-kontrakt henviser til et afledt instrument, der afregnes som et andet aktiv i stedet for enten basisvalutaen eller modvalutaen i et handelspar. MCSs første quanto-produkt, KLAYUSDT futures, og det nyligt frigivne SUNUSDT afvikles begge i Bitcoin Profit med en BTC- margin, ikke i henholdsvis basisvalutaen USDT eller modvalutaerne KLAY og SUN. MCS fokuserer på at introducere mere unikke quanto futures produkter, inden andre børser gør det.

Repræsentanten for MCS citerede, at ”der er mange kryptovalutahandlere, der viser store interesser, og ofte svinger disse kryptoer meget. Ved at notere flere quanto futures-produkter på MCS, kan vi give en række handelsmuligheder, som ægte handlende kan nyde og drage fordel af. ”

I mellemtiden er der i øjeblikket et bounty-program og en handelskonkurrence med en præmiepulje på 10.000 KLAY, og der forventes flere begivenheder for SUNUSDT-futures i den nærmeste fremtid.

MCS (MyCoinStory.com) er den næste generations handelsplatform for uafbrudt kryptokurrency oprettet af eksperter fra finans- og blockchainindustrien

Sammen med et team af eksperter går MCS side om side med handlende for at få adgang til økonomisk frihed på den bedst mulige måde ved at skabe et pålideligt handelsmiljø for handlende, der inkluderer it-systemer på virksomhedsniveau, flersproget online kundesupport og et partnerskab med det brancheførende selskab med opbevaring af digitale aktiver, ‚BitGo‘.

MCS forbedrer konstant sin handelsplatform for handlende, så handlende kan drømme om en bedre fremtid. Som sloganet #Be_a_Trader viser, er MCS fokuseret på at give enhver erhvervsdrivende i platformen den autentiske ‚handels‘ oplevelse gennem forskellige funktioner og træningsmaterialer.

Dieser Beitrag wurde am 20. September 2020 veröffentlicht, in Bitcoin. Setze ein Lesezeichen mit dem Permanentlink.